Coaching foreldre

world-3258866_1280

Den fineste gaven vi kan gi våre barn er å være i utvikling som menneske. Det finnes ikke noe slikt som perfekte foreldre, eller perfekte barn. Vi gjør alle vårt beste! Foreldrerollen er kanskje noe av det mest utfordrende vi kan ta på oss, og derfor ligger det også et enormt potensiale for utvikling i møte med våre barn.

Å bekymre seg for barnet er noe alle foreldre kjenner på. Men om bekymringen får ta veldig stor plass, så tar den også energien fra oss og kan gå ut over vår livskvalitet. Vi vil jo så gjerne ha energi til de tingene som er viktige for oss også! Kanskje aller viktigst er det å ha energi nok til å være til stede for barna og andre viktige mennesker i livet, slik at vi kan bygge en god relasjon.

I coaching kan du finne din vei i foreldrerollen, samtidig med at du styrker deg selv og barnet. Når vi tør å stå plantet i det som er ekte i oss, så forstår barna at de trygt kan stå plantet i sitt ekte.

Uavhengig av om du som forelder ønsker å utvikle deg selv, eller om du opplever at barnet har utfordringer, så starter jeg alltid samtalen med en av foreldrene. Ved behov tas barnet med på et senere tidspunkt.

Eksempler på problemstillinger:

  • Du opplever utfordringer i kommunikasjon med barnet.
  • Du har mye tankespinn og utfordringer med å være til stede i ditt eget, og i ditt barns liv.
  • Du kjenner på utålmodighet, sinne og frustrasjon.
  • Du sliter med egne utfordringer som påvirker din relasjon til barnet.
  • Du ønsker rett og slett noen å spille ball med om foreldrerollen.
  • Du opplever at barnet har utfordringer, og du ønsker å støtte barnet på best mulig måte.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvilke behov du har og hvordan jeg kan bistå deg.

Pris: Kr. 850,- pr. avtale.

Første avtale: 1,5 time.

Påfølgende avtaler: ca 60 min.