En bedre utgave av deg selv

Jeg har en uslitelig tro på det friske i mennesket. Selv om en del av deg noen ganger blir syk, så tror jeg fortsatt at det friske er sterkere, og et bedre sted å bygge livet sitt på.

Ser du på deg selv som ferdig utviklet som menneske? Da er ikke coaching noe for deg. Ønsker du fortsatt å være i bevegelse, og oppdage mer om hva som virkelig er viktig for deg i livet? Da snakker vi utviklingspotensiale!

Hva om livet ikke er så hardt som mange skal ha det til? Hva om livet faktisk er en lek? Med alt leken innebærer. Hvorfor ikke leke med hva livet har å by på for deg? De fleste mennesker går rundt med et uforløst potensiale. Coaching kan hjelpe deg til å komme i kontakt med ditt potensiale, og faktisk begynne å ta det i bruk. Kanskje krever det at du begynner å handle mer i tråd med deg selv, eller kanskje det betyr at du skal roe ned, for å komme i kontakt med deg selv og ha det bra. Eller kan hende det trengs en liten omorganisering i prioriteringer. Det er i grunn bare du selv som har svaret. Jeg har teknikkene som hjelper deg å finne dem.

«Å våge er å miste fotfeste for en stund. Å ikke våge er å miste seg selv.» – Søren Kierkegaard

Telefon 90 61 02 95 e-post: stromhagensen@gmail.com

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s